Rostás Vanda

Pszichológus, sportpszichológiai szakpszichológus

elakadt élethelyzet
életvezetési problémák
karrier elakadás
kiégés megelőzése és kezelése
kommunikációs kihívások
konfliktuskezelés
motiváció és az örömképesség csökkenése
önértékelési zavarok
önismeret
pályaorientáció
párkapcsolati problémák
pártalálási nehézségek
sportpszichológia
stresszkezelés
testképzavar
túlterheltség
teljesítményszorongás

Rendelési idő

Haller utca:
Hétfő: 08:00-14:00
Kedd: 09:00-14:00

Tóth István utca:
Péntek: 14:00-19:00

event

 

Mindig is nagy érdeklődéssel figyeltem az engem körülvevő környezetet. Ezen érdeklődés középpontjában kifejezetten az emberi psziché és annak működése állt - ez inspirált arra, hogy elmélyedjek a pszichológia világában. Pszichológus végzettségemet klinikai és egészségpszichológia szakirányon a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg. Az egészséges életmód és a sportok szeretete, illetve a test és lélek kapcsolata iránti érdeklődésem miatt esett a választásom az ELTE és MTSE közös szervezésében megvalósult Sportpszichológiai szakpszichológus szakirányú továbbképzésre, így az egyéni konzultációk során odaadással támogatom a mentális felkészülés iránt érdeklődő sportolókat is. Sportolóknak a következő témákban tudok segítséget nyújtani: teljesítménynövelés, önbizalom és motiváció növelése, szorongás csökkentése, figyelem és koncentrációs készségek fejlesztése, sérülés utáni visszatérés, civil karrierre váltás, célállítás.
Pszichológusként több, mint két évig dolgoztam a Csongrád-Csanád Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási és pályaválasztási tanácsadójában, ahol általános- és középiskolás diákok, illetve fiatal felnőttek pályaorientációjával foglalkoztam egyéni és csoportos formában. A közoktatásban végzett munkám mellett magánrendelés keretében számos probléma és elakadás megoldásán dolgoztam felnőtt kliensekkel.
Munkám során kiemelt fontosságúnak tartom a bizalomteljes légkör megteremtését. A feltáró beszélgetések mellett relaxációs-imaginációs technikákkal, kognitív viselkedésterápiás elemekkel, illetve OH-kártyákkal is dolgozom.
Szeretettel várom jelentkezését!