phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/12/palyavalasztasi-tanacsadas.jpg

Pályaválasztási tanácsadás a Budapest Pszichológiánál

A megfelelő oktatási intézmény kiválasztása a pályaválasztásnak voltaképp csak egyetlen lépése. Sok esetben nem annyira az a kihívás, hogy képesek vagyunk-e elvégezni a két, három vagy éppen ötévig tartó képzést, hanem hogy az utána következő években találunk-e örömet a választott pályán.

Fontos tehát a jó választás. A döntéshez a legtöbben a tantárgyi sikerességet veszik alapul. Csakhogy az iskolai sikerek sok esetben mindössze néhány kognitív képességgel, az összpontosítással vagy a monotóniatűréssel mutatnak összefüggést, keveset mondanak el az ember motivációjáról, illetve a személyiségéről.

A Budapest Pszichológia pályaválasztási tanácsadása az önismeret mélyítésével segíti a pályaválasztási döntés meghozatalát. A tanácsadás magába foglalja az orientációs beszélgetést, az intelligenciateszt felvételét, valamint a pályaválasztási konzultációt. Az elmélyült döntés meghozatalához otthoni tesztkitöltés segíti a hozzánk fordulót, amelyek révén számot kaphat motivációiról és személyiségéről.

A tanácsadást főként azoknak a végzős vagy tizenegyedikes középiskolásoknak, illetve továbbtanulás előtt álló fiatal felnőtteknek ajánljuk, akik megalapozott döntést akarnak hozni a jövőjükkel kapcsolatban.

Pályaválasztási tanácsadás; Kettő + 1 alkalom (60-90 perc / ülés)
Első ülés: Orientációs beszélgetés, IQ teszt felvétele
A két alkalom között: Egyéb tesztek otthoni kitöltése 
Második ülés: Eredmények átbeszélése
Harmadik ülés: Ingyenes és opcionális alkalom legkésőbb 4-6 héttel később
Tanácsadó: Farkas Dávid
Helyszín: Budapest Pszichológia, 1155 Budapest, Tóth István utca 97.
Időpont: Szombat délután
Ár: 45.000 Ft (két alkalom)

Időpontfoglalás

Hipochonder vagyok?

Egyre gyakrabban halljuk, hogy valakire azt mondják, hipochonder. A hírekben viszont gyakran arról beszélnek, hogy nem fordulunk időben orvoshoz. Mi az igazság?

Berényi Ágnes

Pszichológus, coaching pszichológus, vezetői és üzleti coach, coach-szupervizor, NLP master practitioner, tréner, közgazdász